Dankzij bioresonantie verdween mijn fruit – en notenallergie

Vanaf mijn 14e kreeg ik te kampen met hooikoorts en een fruitallergie. Vanaf mijn 21e kwam er een notenallergie bij. Ik baalde ervan maar raakte eraan gewend, ik leerde mezelf eetgewoontes aan zonder de producten waarvoor ik allergisch ben en dat ging eigenlijk vrij goed. In restaurants kon het echter nog wel eens gebeuren dat een onwetende kok een van de allergenen toch per ongeluk in mijn salade terecht liet komen. Gezien mijn allergische reactie kon dat best gevaarlijk zijn.

Het enige fruit wat ik kon eten was meloen, banaan en mandarijn.

Van al het andere fruit kreeg ik jammer genoeg uitslag rond mijn mond en jeuk in mijn keel. Na mijn eerste zwangerschap was ik gelukkig van mijn hooikoorts af. Helaas bleef de voedselallergie.

Vanaf mijn eerste jaar had ik ook eczeem. Daar heb ik allerlei behandelingen voor gehad, vreselijke crèmes gesmeerd, maar er was niets wat echt resultaat gaf.

In 2004 kwam ik bij een kinesiologe terecht, zij heeft me behandeld en mijn eczeem bleef zo goed als weg. Ze heeft ook geprobeerd om mij van mijn fruitallergie af te laten komen, maar helaas lukte dat niet. Wel leerde ik door deze kinesiologe het enorme belang van een gezonde darmflora en goede voeding. Maar hoe gezond ik ook at, mijn fruit en noten allergie ging niet weg.

In september 2018 ging ik op vakantie naar Ibiza, waar we een B&B hadden gehuurd bij een Nederlands echtpaar. Het was de derde keer in korte tijd dat ik op Ibiza was en gastvrouw Gaby had mijn interesse gewekt omdat ik wist dat ze iets met bioresonantie deed.

Nu had ik al eerder bioresonantie behandelingen gehad, met verschillende soorten apparaten, maar mijn allergieën gingen er niet mee weg.

Op Ibiza was het fantastisch weer en op een middag toen we terugkwamen van het strand, raakte Gaby en ik in gesprek over bioresonantie en allergieën. Zij legde mij uit dat er meestal een koemelkallergie aan ten grondslag ligt en je daardoor met bioresonantie ook van je fruit allergie en zelfs van je noten allergie af kon komen.

Ik was sceptisch maar ze overtuigde me om het een kans te geven.

Ze verwees me door naar een therapeute in Breda en ze verzekerde mij dat ik resultaat zou merken.

Nu had ik in die periode ook nog een sluimerende klacht in mijn kaak. Ook voor deze kwaal had ik ondertussen al diverse alternatieve behandelingen gehad, wat vaak maar even hielp of helemaal niet.

Hierdoor had ik eerlijk gezegd eigenlijk niet echt geen zin in een traject van 5 behandelingen waarvoor ik ook nog naar Breda moest.

Toen ik thuiskwam van Ibiza en merkte dat mijn klachten versterkten, heb ik haar toch gemaild.

Ik sprak met mezelf af dat dit het allerlaatste was dat ik een alternatieve behandeling ging proberen en als dit niet zou werken dan moest ik er maar mee leren leven.

Precies op mijn verjaardag kwam er een plekje vrij. Ze beloofde me nogal wat;

Over een paar weken eet jij gewoon weer een appel. Al kon ik me geen leuker cadeautje wensen, ik geloofde er niets van. Ik kon al 30 jaar geen fruit eten dus ik dacht: ze heeft geen idee hoe allergisch ik ben.

Na 3 behandelingen at ik een stuk appel en wat noten, na 4 behandelingen at ik al wat meer fruit, na 5 behandelingen at ik eigenlijk alles wat er op dat moment was. Toen de zomer aanbrak kon ik alles eten; appels, ananas, aardbeien, mango, perzik, nectarines, kiwi’s, peren en granaatappel. Wat een feest!

Zelfs walnoten, paranoten, hazelnoten, pecannoten, amandelen, gingen er wonder boven wonder probleemloos in, terwijl ik voorheen bijna stikte als ik ook maar een klein stukje binnen kreeg.

Voor mij is het kraakhelder; deze vorm van bioresonantie is echt life changing geweest.

Toen ik maanden later weer op Ibiza was, en helaas kampte met een pittige slijmbeursontsteking, vertelde gastvrouw Gaby me dat ook deze klachten zouden verdwijnen met de bioresonantie.

En zo wonderlijk als dat het werkte met mijn allergieën, zo wonderlijk verdwenen inderdaad ook deze klachten met slechts 1 behandeling.

Na deze voor mij overweldigende ervaringen met bioresonantie en allergieën, maar dus ook bij een slijmbeursontsteking, beveel ik deze therapie echt aan.

Ik ga nu genieten van mijn yoghurt met notenmuesli maar wil je meer weten over deze prachtige ervaringen, laat het me weten!

Mooie dag nog,

Bianca.

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen
Scroll naar boven