favoriete boeken

Boekentips over self-care, spiritualiteit, zelfontwikkeling.

In het Holistik Handboek geven Karlijn en Evelyn, van Holistik een realistische én praktische visie op het holisme. Hoe creëer je een opgeruimde en liefdevolle binnenwereld, zodat je gaat leven vanuit je volle potentieel.

Hardnekkige patronen in ons gedrag zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem. Hoe krijg je meer rust in de dynamiek van jouw leven? De fontein als metafoor voor het familiesysteem leer je wat jouw eigen, unieke plek is.

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei en over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schrijft over inzicht, bewustzijn en de kracht van gedachten.

Lucy Woesthoff eert in haar debuut Woman de magische band tussen vrouwen. Een connectie die dwars door alle lagen en generaties gaat. Woman is een inspirerend en ontroerend boek over kwetsbaarheden, kracht en levenservaring.

Time Bender beschrijft de ontdekkingstocht van een jongeman die wordt meegesleept in een Galactische strijd. De mensheid bevindt zich in een sleutelpositie om de Kosmische conflicten op te lossen. Worden wij op tijd wakker?

Christina (2001) heeft een verruimd bewustzijn en een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld. Ze gaat op een natuurlijke manier om met haar gaven zoals multidimensionale waarneming, helderziendheid, telepathie en telekinese.

Engelen In Mijn Haar

Als kind dacht men dat Lorna achterlijk was. Lorna zag niet alleen haar omringende wereld, maar ook engelen en geesten. Jarenlang dacht ze dat iedereen dit ook zag. Engelen in mijn haar is Lorna’s ongelooflijke levensverhaal.

De Wet Van Aantrekking

In dit deel gaan ze uitvoerig in op de grondslagen van de oorspronkelijke Leringen van Abraham: hoe de dingen – gewenst of ongewenst – bij je worden gebracht door de krachtigste wet van het universum: de Wet van Aantrekking.

BoekenBoeken
Scroll naar top