over mij

Be Good Online neemt je mee in de wereld van Self-Care

Bianca koet foto

Wie ik ben

Over mij

Mijn naam is Bianca Koet, ik woon samen met mijn partner, 2 dochters, waarvan er nog 1 thuis woont en een ietwat gekke kat in het prachtige Middelburg. In de zomer is Middelburg overladen met toeristen, wat ik heel goed begrijp want je vindt hier werkelijk alles. Prachtige ongerepte natuur, de zee, de historie en de rust, maar ook zeker een hoop gezelligheid.

Hier ben ik geboren en -met uitzondering van een kleine break- woon ik mijn hele leven al in Middelburg.
Naast Ibiza vind ik Zeeland de heerlijkste plek die ik ken. Hopelijk kan ik hier blijven wonen tot ik héél (gezond) oud ben.
Naast het werk wat ik doe, en eigenlijk mijn passie is, wandel ik graag en houd ik ervan om tripjes te maken naar mooie plekken. Ook volg ik graag allerlei leuke workshops voor de lol, of die mijn Self-Care expertise verder laten groeien.


In 2008 ben ik voor het eerst begonnen met massagecursussen. Al snel daarna volgde ik diverse cursussen op het gebied van voeding en gezonde supplementen, en voordat ik het wist stond ik midden in de wereld van Self Care en kreeg ik vele antwoorden op die ene vraag: hoe zorg ik écht goed voor mezelf?

In het begin van mijn ondernemerschap werkte ik ook nog parttime in loondienst als masseur. Sinds 2017 werk ik fulltime in mijn praktijk, mijn klanten netwerk en expertise groeide zo hard, zo groeide ik uit al mijn eerdere locaties. Inmiddels werk ik sinds 2019 vanuit mijn prachtige, ruime praktijk in de Brakstraat in hartje Middelburg.

Ik werk vanuit intuïtie en opgedane kennis en met heel veel plezier en passie. Met meer dan 12 jaar ervaring heb ik ondertussen mijn eigen vorm van massages gecreëerd. Je kunt hierbij onder meer denken aan ontspanningsmassages, HSP Massages en Reiki.
Naast massages kun je bij mij ook terecht voor Kleurpraat sessies. Meer info vind je hier.

Ik hou van mensen inspireren

Als masseur heb je vaak de mooiste gesprekken met je klant. Voor, na of tijdens de sessies leer ik elke dag over hoe mensen fysiek en mentaal in elkaar zitten. Wat helpt, wat niet helpt, hoe een prettige leefstijl gevonden wordt en waar de blokkades zitten.

In de afgelopen jaren ben ik de klanten in mijn massagepraktijk steeds meer tips en tricks gaan geven om zich beter te voelen. Ik geef heel vaak lijstjes mee met daarop workshops die ze kunnen volgen, supplementen die ze kunnen nemen, boeken die hen kunnen helpen, noem maar op.

Omdat ik veel weet over gezonde voeding en kwalitatief goede supplementen, veel coaches en therapeuten ken naar wie ik kan doorverwijzen ben ik ondertussen een soort wandelende bibliotheek vol met tips over boeken, podcasts en cursussen. Daarom vond ik het waardevol om ook dit stuk van mijn ervaring online te zetten en te delen met iedereen die dat graag wil.

Alle informatie die ik deel probeer ik ook zoveel mogelijk op deze website te delen in de hoop dat het jou en misschien wel jouw vrienden, familie en kennissen inspireert en verder helpt op weg naar de allerbeste zorg voor jou en je naasten.

Ik wens iedereen die hier kennis komt op doen een hele nuttige en plezierige sessie. Laat het mij altijd weten als ik je kan helpen of inspireren.
Zeker in deze hectische tijd is Self – Care essentieel en zeker niet eenvoudig!

Liefs
Bianca

Scroll naar top