Liposomale vitamine C is DE krachtpatser om je weerstand te versterken

Begin december 2019 werd ik ziek. Hoesten, koorts en voelde me zo naar. Ik had geen andere keus dan al mijn afspraken te cancelen en in bed te gaan liggen.

Ik zette wat extra viruskillers in maar het duurde vrij lang voordat ik me maar iets beter ging voelen maar het ging me veel te langzaam.

Op donderdag baalde ik er toch wel behoorlijk van, ik kon niet werken en had een leuk concert in het vooruitzicht en dat ging op deze manier echt niet lukken. Iemand tipte me om eens liposomale vitamine C te gebruiken in plaats van vitamine C in pil vorm. Donderdag heb ik de vitamine C gelijk besteld en vrijdagochtend was het al binnen. Ik heb deze dag 3 zakjes verspreid over de dag ingenomen. Zaterdag deed ik precies hetzelfde en zaterdagavond kon ik gewoon naar het concert en voelde me prima, nog een beetje snotterig maar het gevoel van malaise was volledig verdwenen. Op zondag heb ik het nog een dagje rustig aan gedaan en op maandag kon ik weer normaal werken. 

Ik voelde dat de liposomale vitamine C zijn werk deed, zo gaaf om te ervaren.

Ik ben natuurlijk bekend met de kracht van vitamine C en gebruik altijd een goed merk maar dit is echt de Rolls-Royce onder de vitamine C. Wil jij deze vitamine C gebruiken als onderhoud of als boost omdat je weerstand even wat minder is, dan kun je de liposomale vitamine C hier bestellen.

Altrient C is een Liposomale vitamine C die alles doet wat je van vitamine C mag verwachten. De werking is 5 x efficiënter dan de Vitamine C pillen die je online koopt of in de winkel ziet. Door de liposomale vorm wordt tot 98% van dit vitamine C supplement direct opgenomen in je bloedbaan. Deze microscopisch kleine ‘vetbolletjes’, ofwel liposomen, beschermen de werkzame stof. Hierdoor wordt Altrient vitamine C niet afgebroken in het maag-darm kanaal.

De liposomen in Altrient Vitamine C fungeren als een soort ‘schoenlepel’ en leveren de werkzame stof van Altrient C razendsnel in je cellen af. Deze voordelen van liposomale vitamine C zorgen mede voor een goede weerstand wanneer je lichaam dat nodig heeft. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van je immuunsysteem.

Met een aanbevolen dosering van 1 à 2 sachets per dag bereik je de beste resultaten. Neem Altrient C op een lege maag in en wacht 15 minuten met je eten bij ontbijt, lunch of diner. Zelf neem ik deze energiebooster na 16.00 niet meer, ik merk dat ik dan slechter slaap, want ik heb dan nog te veel energie. 1 van mijn klanten neemt deze vitamine wanneer ze nachtdienst heeft en voelt zich daardoor fitter. Het is een kwestie van uitproberen wat voor jou het beste werkt. Wil je deze vitamine C ook eens proberen, bestel deze dan hier.

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen
Scroll naar boven