WATERFILTERS

De favoriete producten die een bijdrage leveren aan jouw Self-Care

Waar water is, is leven, want zonder water kan er geen leven zijn. Naast zuurstof is water dan ook van levensbelang. En dat blijkt ook wel, want ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Onze organen, weefsels en cellen hebben de hele dag vocht nodig om the hydrateren. Met die wetenschap wil je toch alleen maar het beste en zuiverste water drinken.

In de meeste West-Europese landen, en zeker in Nederland, hebben we het geluk dat we kunnen genieten van goed drinkbaar water uit de kraan. Maar wist je dat kraanwater – ondanks dat het redelijk schoon is, en veilig drinkbaar – amper nog natuurlijke energie bevat, behoorlijk verarmd is en toch nog wel wat toxische stoffen kan bevatten?

Het allerbeste water komt uiteraard uit de natuur. Het meest mineraal- en energierijke, natuurlijke drinkwater ontstaat wanneer het vanuit de bron of als regenwater over glooiende oppervlakken stroomt en langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe. Kraanwater verliest zijn natuurlijke voedingsstoffen en energie doordat het door kilometers leidingen stroomt via klep- en regelsystemen en allerlei hoekige bochten. Bovendien bevinden waterleidingen zich doorgaans vlak naast stroomkabels welke een electro magnetisch veld opwekken wat de waterstructuur negatief beïnvloedt.

In Zuid-Korea en Japan wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van producten die erop gericht zijn om ons lichaam niet ziek te laten worden. In Zuid-Korea is het belang van zo zuiver en natuurgetrouw mogelijk water reeds jaren onderkend. Experts daar op dat gebied hebben waterfilters ontwikkeld die de natuur zoveel mogelijk nabootsen. Het zijn filters die niet alleen filteren maar ook mineralen toevoegen en het water vitaliseren.

 

De waterfilters zijn beschikbaar voor kleine en grote huishoudens, praktijken, kantoren en sport- en yoga studio’s, kunnen overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, leveren pH neutraal water en zijn uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten. De waterfilter verwijdert o.a. PFAS, lood, micro plastics, bacteriën, hormoon- en medicijnresten, pesticiden, zware metalen, chemicaliën uit het water. Het voegt mineralen toe en vitaliseert het water.

Met een inhoud van de onderste tank (waar het gefilterde water in terecht komt) is de waterfilter van 5 liter een ideaal waterfilter voor een klein huishouden. De inhoud is voldoende om dagelijks water te drinken en om er koffie en thee mee te maken. Voor op kantoor, in je praktijk of wanneer je met het gefilterde water ook zou willen koken, is een grotere versie beschikbaar. De afmetingen van de 5 liter variant zijn: H 46,5 x B 24 x D 24 cm.

Verder kun je er voor kiezen om een pH-ring toe te voegen om het water wat meer alkalisch te maken. Kies dan voor de alkalische versie.  Waarom alkalisch: verzuring in het lichaam heeft een negatief effect op onze gezondheid. Door een gezonde levensstijl met de juiste voedingsstoffen kun je dat sowieso voorkomen, maar om het lichaam een handje te helpen de zuurtegraad te herstellen kun je kiezen voor een alkaline versie van het waterfilter.

Dit waterfilter is onderhoudsarm want slechts 1 maal per jaar hoeven de filters vervangen te worden en eenmaal per 2-3 jaar de mineraalstenen.

Met de Aqualine kun je van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom is dit waterfilter zeer geschikt bij calamiteiten.

De Aqualine van 5 liter is een zeer geschikt waterfilter voor 1/2 persoons huishoudens. Of voor op een klein kantoor met een paar medewerkers. De inhoud is voldoende voor dagelijks gebruik en om er koffie en thee mee te maken.

De Aqualine van 12 liter is zeer geschikt waterfilter voor 2/3 persoons huishoudens. De inhoud is voldoende voor dagelijks gebruik, ook voldoende om er mee te koken. Er is ook een waterfilter van 18 liter voor actiever gebruik

De Aqualine van 5 liter is een zeer geschikt waterfilter voor 1/2 persoons huishoudens. Of voor op een klein kantoor met een paar medewerkers. De inhoud is voldoende voor dagelijks gebruik en om er koffie en thee mee te maken.

De Aqualine van 12 liter is zeer geschikt waterfilter voor 2/3 persoons huishoudens. De inhoud is voldoende voor dagelijks gebruik, ook voldoende om er mee te koken. Er is ook een waterfilter van 18 liter voor actiever gebruik

De prachtige glazen opvangtank van de Aqualine is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om UV licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken. Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter van 0,2 micron (0,0002 mm) en een meertrapsfilter. Hierdoor worden onder andere PFAS, micro plastics, lood, bacteriën, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld meer dan 99% uit het water gefilterd. De koolstof verwijderd ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijk zachte smaak van gefilterd water.

Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu (per filter gemiddeld 3000 plastic flessen minder). Zonder moeite maak je van kraanwater heerlijk gefilterd water, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).

 

Scroll naar top