Hoe numerologie mijn kompas werd

Sinds ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd geweest in getallen. Een van mijn eerste herinneringen is, dat ik aan mijn moeder vroeg hoe lang 5 minuten was. We zouden met de bus gaan, maar ik moest van haar nog 5 minuten wachten. Ik bleef maar tellen tot de vijf minuten om zouden zijn, ik was ongeveer 3,5 jaar oud. Ik kon niet verder tellen dan 20 denk ik, dus ik bleef steeds opnieuw tot 20 tellen en vragen of het al zo ver was. Vanaf dat ik echt kon rekenen ging ik uitrekenen hoeveel uren en zelfs hoeveel minuten het duurde voordat het leuke moment daar was.

De interesse in getallen en de structuren erin zien en ontdekken, bleef bij mij groeien.
Op een dag kwam ik een boekje tegen over engelengetallen. Dat vond ik zo intrigerend want ik zag heel vaak dubbele getallen, of werd vaak ’s nachts wakker precies om 2.22, 3.33 of 4.44. Op dat moment ontdekte ik dat er meer informatie over was en dat er zelfs een hele leer aan vast hangt.

Ik zocht er veel over op in de bibliotheek en leerde iets meer over getallen, maar veel van de info bleef droge materie, wat ik moeilijk vond om te onthouden.

Per toeval kwam ik op een avond terecht bij Gerrit Janssen, DE numeroloog van Nederland. Hij gaf een lezing bij mij in de buurt en ik dacht daar wil ik heen. Het is ondertussen alweer 8 jaar geleden en ik weet niet of hij nog lezingen geeft, maar mocht je ooit in de gelegenheid zijn dan kan ik je het echt aanraden.
De energie van Gerrit, zijn snelle praten en zijn hilarische woordspelingen zijn geweldig.
Gerrit weet als geen ander het menselijk talent te duiden en tegelijkertijd mensen met humor en wijsheid een “betere” evolutieweg te aan te wijzen.
Zo’n wijze man kom je niet alle dagen tegen, ik was diep onder de indruk.

Het advies wat hij destijds aan mij gaf op basis van mijn geboortegetal, daar begreep ik niets van. Nu ik erop terugkijk begrijp ik het een stuk beter. 
Laatst bedacht ik me dat ik de opname nog had op mijn oude telefoon en ben ik het terug gaan luisteren. 

En wat goed dat ik dat deed. Gerrit vertelde toen dat ik moest uitkijken voor bepaalde valkuilen, waar ik dus volledig ben ingevallen. Waarschijnlijk had ik het even nodig om te horen omdat ik vanaf dat moment veel beter naar lijf moest luisteren. Het is jammer dat ik zijn boodschap niet eerder begreep. Het had me een hoop kunnen opleveren, om al eerder meer te gaan leven naar de betekenis en signalen achter mijn geboortegetal.

Niet veel later werd de kracht van numerologie voor mij versterkt door Melissa Kamstra, De Handcoach. Ik ken haar al lang omdat ik haar  Self Care kaartenset gebruik en verkoop in mijn praktijk.
Ze heeft een praktische online numerologie cursus ontwikkeld waarin je alles leert over je geboortegetal, je zielsgetal, je persoonlijkheidsgetal, je naamgetal en je persoonlijke jaargetal. Op haar website staat een mooie uitleg:

‘…Stroomt het momenteel niet zo lekker in je leven?
Heb je het gevoel niet alles eruit te halen wat erin zit?
Pieker je veel en twijfel je bij het maken van keuzes?

Hierin ben je vast niet de enige. En ook ik heb dit meegemaakt. Ik weet nog goed dat ik tijdens mijn laatste baan in loondienst een functioneringsgesprek had met mijn leidinggevende. Er waren enkele punten van kritiek. Zo moest ik beseffen dat ik binnen dit bedrijf niet direct naar de hoogste baas kon stappen. “Het is een politiek spelletje en je moet de spelregels weten om mee te kunnen doen.
” Ook hadden er mensen uit mijn team moeite met mijn actiegerichtheid en directe vorm van communiceren.

Een tikkeltje beduusd (ok, laat ik eerlijk zijn: pisnijdig en over de rooie) ging ik naar huis. Ik voelde me onbegrepen en snapte niet waarom mijn harde werk niet op waarde werd geschat. Het piekeren en malen begon.

Noem het toeval of niet, maar in diezelfde periode kwam ik in aanraking met numerologie. Hierdoor ontdekte ik dat zowel mijn geboortegetal als zielsgetal een 1 zijn. Het getal van leiderschap en creativiteit. Ineens viel het kwartje en begreep ik waarom ik moeite heb met ellenlange vergaderingen, managers die eerst ideeën moeten goedkeuren en samenwerken. Liever trek ik zelf de kar en breng ik mijn ideeën direct tot uitvoer.

Deze wetenschap sterkte mij enorm bij de beslissing om mijn baan vaarwel te zeggen en te kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Iets waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Eigen baas zijn voelt heel natuurlijk en als iets waarvoor ik op de wereld ben gekomen. Niet verwonderlijk gezien mijn persoonlijke getallen.

Numerologie is een bewustzijnstool die gebruik maakt van de verborgen betekenis van getallen. Het biedt inzicht in jouw levensdoel, lotsbestemming en levensweg. Zodra je inziet wie je werkelijk bent en wat er bij je past, wordt het veel makkelijker een beslissing te maken. Een beslissing die goed voelt voor JOU. Laat je inspireren door de inzichten van getallen en ontdek jouw ware potentieel!

Door het volgen van deze cursus vergroot je jouw persoonlijk leiderschap, ontdek je verborgen talenten, versterk je jouw intuïtie, leer je te vertrouwen op je eigen kunnen, bewandel je zelfverzekerd jouw levenspad en zie je de ware reden van jouw bestaan.’

Sinds ik deze cursus bij Melissa heb gevolgd gebruik ik deze methode zowel ook in mijn praktijk en geef ik regelmatig numerologie sessies in combinatie een massage. 
Ik zie en ervaar ik de ondersteuning en ‘oh ja wauw’ momenten die het biedt als je de getallen leert snappen en lezen.

Als jij net als ik al sinds jouw kindertijd een fascinatie hebt voor reeksen en series in getallen, verdiep je dan eens in numerologie. Het kan zomaar zo zijn dat er een magische nieuwe wereld voor je open gaat…

Liefs, Bianca.

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on whatsapp
Delen

2 reacties op “Hoe numerologie mijn kompas werd”

Mooi verhaal!!! Herkenbaar in veel dingen!!
Xxx
Marian

Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top