self care

Selfcare is nu prioriteit nummer 1

Het voetenbad van Sanitas biedt de perfecte ontspanning voor vermoeide voeten. Het water blijft lekker warm en het heeft een vibratie- en bruismassage stand. 30/40 minuten is voldoende voor een optimale werking.

Deze massagehuidborstel is een weldaad voor je huid. Deze massagehuidborstel is aan twee kanten te gebruiken, de achterkant is speciaal gemaakt om de huid na afloop te masseren en zodoende ook de bloedsomloop te stimuleren. 

Deze heerlijke schapenwollen sokken van Soxs zijn (h)eerlijk warm in de winter en werken verkoelend in de zomer. Nooit meer last van koude voeten. Deze sokken zijn met liefde behandeld, zodat ze niet prikken aan jouw voeten.

Deze planner, uitgebracht in okergeel met gouden metallic details, is ideaal voor het nieuwe jaar. Helemaal gedateerd waardoor je vooruit kan plannen. Met de week-, maand- en jaaroverzichten krijg je structuur in je planning.

Self-care betekent letterlijk zelfzorg. Het is de tijd, liefde en aandacht die je aan jezelf geeft. Het self-care kaartendeck biedt jou een helpende hand. Deze praktische tool geeft inzicht hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

Deze uit Peru afkomstige Florida Water kun je voor veel toepassingen inzetten. Je kunt je aura en ruimtes hier energetisch mee reinigen. Ook wordt het als parfum gedragen of als schoonmaakmiddel voor in het huis gebruikt.

Deze dubbele voetmassage roller zorgt voor ontspanning. De bewegende rollen masseren beide voeten, waardoor je je snel ontspannen voelt. Het stimuleert de bloedtoevoer, dit heeft een heel positief effect op het hele lichaam.

Het beste slaapmasker ter wereld, super comfortabel en zorgt voor een diepere slaap door 100% verduistering. Zachte, ademende en duurzame materialen, totaal geen druk op de oogleden of wimpers. Inclusief oordopjes en waszakje.

Skinfood bezit een heilzame kracht door de extracten van kamille, goudsbloem en het driekleurige viooltje. Deze drie planten werken samen om de huid tot rust te brengen en onzuiverheden en een schilferende huid te genezen.

Wil je echt relaxen in bad dan is dit badkussen heerlijk om te ontspannen.  Je rug en nek komen tot rust en je spieren ontspannen. Geen last meer van een harde badrand waardoor je langer kunt genieten van jouw relax momentje.

Mooi en gezondMooi en gezond
Scroll naar top