overige

De favoriete producten die een bijdrage leveren aan jouw Self-Care

Elke dag beschikken over zuiver en vitaal drinkwater? De EWO Vitality Filter biedt de beste kwaliteit drinkwater vanwege de hoge dichtheid van het koolstoffilter en de natuurlijke vitalisatie technologie van de EWO Methode.

Smart Bars Crunchy bevat per reep 15 gr. hoogwaardig eiwit, geen suikers en slechts 164 kcal. Eiwitten ondersteunen de spieren, de smaak, textuur en crunch van deze repen is erg goed en vergelijkbaar met die van een candybar!

2 Persoons hangmat met standaard en bekerhouder tot 205 kg draaggewicht. Op precies de juiste hoogte een houder voor 2 kopjes, mobiele telefoon, een boek of tablet. De mat is gemaakt van ademend katoen en inclusief draagtas.

Niet de hele dag in de keuken staan en toch een uitgebreide, gezonde en heerlijke maaltijd op tafel zetten gaat heel makkelijk met deze slow cooker. Geschikt voor 8 personen met een inhoud van 5,7 liter met een digitale timer.

De Sony WH-1000XM3 is de ultieme draadloze koptelefoon met de beste noise cancelling van dit moment. Deze Sony heeft Hi-Res audio ondersteuning en Smart Listening-functie, waarbij het geluid wordt afgestemd op jouw situatie.

Wil jij makkelijk meer vitamines binnenkrijgen denk dan eens aan je eigen kiemgroenten kweken.
Deze potjes zijn ontzettend handig in gebruik en staan ook nog eens leuk op je aanrecht.

Scroll naar top