marvalous health

Geselecteerd door Bianca Koet, self-care Blogger

Hoogwaardig, vloeibaar omega-3 supplement in een glazen fles met een frisse smaak. Zeer rijk aan DHA en EPA in de meest natuurlijke vorm voor een optimale opneembaarheid. Met extra virgin olijfolie omega-9, D3 en vitamine E.

Hoogwaardig vitamine K2/D3 supplement op basis van micro-capsulatie voor de optimale waarborging van kwaliteit en opneembaarheid. De K2 is van het type MK-7, de best opneembare vorm. De tabletten zijn eenvoudig in te nemen.

Voordeel combinatie van een flesje AHS Natural Arctic Oil en een bloedtest om te bepalen in welke mate je de juiste essentiële vetzuren tekort komt. Zowel de omega-6/omega-3 ratio als de omega-3 index worden vastgesteld.

AHS Natural Arctic Oil voordeel pakket van 6 flesjes. GRATIS verzending! Hoogwaardig, vloeibaar omega-3 supplement in een glazen fles. Zeer rijk aan DHA en EPA in de meest natuurlijke vorm voor een optimale opneembaarheid.

8 flesjes AHS Natural Arctic Oil (200ml) en een GRATIS Bloedtest Kit samen in een mooie luxe cadeaubox verpakking. Ideaal ook om voldoende flesjes op voorraad te hebben voor het hele gezin of om deze aan iemand cadeau te geven.

6-PACK VOORDEEL K2/D3 . Hoogwaardig vitamine K2/D3 supplement op basis van micro-capsulatie voor de optimale waarborging van kwaliteit en opneembaarheid. De K2 is van het type MK-7, de best opneembare vorm. Gratis verzending.

De EMF Safe Card biedt bescherming tegen alle vormen van niet-natuurlijke EMF-straling van 4G/5G-netwerken, WiFi, Bluetooth etc. De Card zet de straling om in de juiste frequenties van het lichaamseigen bio-energetisch veld.

EMF Safe Card 3-pack. De Marvalous Health EMF Safe Card biedt bescherming tegen alle vormen van niet-natuurlijke EMF-straling afkomstig van 3G/4G/5G-netwerken, WiFi, Bluetooth, laptops, PCs, etc. Ontvang korting bij een 3-pack.

EMF Safe Card 6-pack. De Marvalous Health EMF Safe Card biedt bescherming tegen alle vormen van niet-natuurlijke EMF-straling afkomstig van 3G/4G/5G-netwerken, WiFi, Bluetooth, laptops, PCs, etc. Ontvang korting bij een 6-pack.

6-PACK VOORDEEL K2/D3 . Hoogwaardig vitamine K2/D3 supplement op basis van micro-capsulatie voor de optimale waarborging van kwaliteit en opneembaarheid. De K2 is van het type MK-7, de best opneembare vorm. Gratis verzending.

GezondheidGezondheid
Scroll naar top